De Beste Cadeautips Voor Creatieve Vrouwen

De Beste Cadeautips Voor Creatieve Vrouwen

Moeite met het vinden van een goed en origineel cadeau voor je moeder, vriendin, oma of tante? Ik weet het, dit kan soms erg lastig zijn. Je wilt natuurlijk niet elke jaar hetzelfde cadeau geven, zoals parfum, bad spullen of chocola.

Een origineel cadeau vinden is iets waar je goed over na moet denken en het is belangrijk om te weten wat die persoon leuk vind. Een vrouw vind het leuk om iets te krijgen waar iemand echt over na heeft gedacht en moeite in heeft gestoken, iets persoonlijks en creatiefs en het liefst iets wat langer meegaat.

Met de volgende tips kom jij straks aan met het perfecte, creatieve en originele cadeau dat ze verdiend. De tips kan je natuurlijk aanpassen op de voorkeuren en wensen van de persoon waar je een cadeau voor zoekt. Heb jij zelf nog originele cadeautips voor vrouwen, laat het ons dan vooral weten.

cadeautips vriendin

1. Een creatief DIY cadeau

Een vrouw vind het vaak leuk om iets te krijgen waar ze nog langer iets aan heeft. De DIY pakketten van DailyMacramé.nl zijn perfect voor de creatieve vrouw die het leuk vind om lekker bezig te zijn. Let wel op, de DIY pakketten zijn zeer verslavend 😉. Dus dat wordt dan waarschijnlijk straks voor elke verjaardag of speciale gelegenheid zo’n leuk pakket kopen. Er is een ruim assortiment aan DIY pakketten, dus voor iedere vrouw zit er vast iets leuks tussen.

Cadeau vrouw2. Gepersonaliseerde glazen

Elk jaar een mok met een foto wordt op een gegeven moment ook een beetje saai. De kast loopt vaak over van dit soort mokken. Over het algemeen vindt een vrouw het vaak fijn om de servies kast mooi georganiseerd en gelijk te hebben. Met allemaal verschillende mokken (die je eigenlijk ook niet weg kan gooien) wordt dit wat lastig.

Een origineel cadeau voor je vriendin, moeder of oma is om een aantal mooie theeglazen, wijnglazen of drinkglazen te laten bedrukken met allemaal dezelfde tekst of een mooie print. Hierdoor houd je de kast ook mooi netjes en gelijk en heeft zij iets unieks en origineels, wat ze ook echt gaat gebruiken.

3. Garen, garen, garen

Een creatieve knutselvrouw heeft nooit genoeg garen, in zoveel mogelijk verschillende kleuren. Met garen kan je zoveel dingen doen en maken, dus dit voor een creatieve vrouw is dit zeker een goed cadeau. Verschillende kleuren garen en ook in verschillende dikten. DailyMacrame.nl heeft een ruim assortiment aan mooie garen en worden ook leuk verpakt (vinden vrouwen ook altijd leuk).

Cadeautips vriendin

4. Fotolijsten

Mooie insta perfecte fotomuren zijn tegenwoordig helemaal in en het is natuurlijk belangrijk om met die trend mee te gaan… haha. Nee dit moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar het kan wel echt heel leuk zijn om een kale muur op te vullen of je huis op te vrolijken.

Ga naar de winkel en koop een paar mooie bij elkaar passende fotolijsten en geef deze cadeau aan die ene speciale vrouw. Je kan de fotolijsten ook al vast vullen met leuke foto’s van jullie samen of gewoon mooie sfeerfoto’s in een bepaalde  stijl. Met dit cadeau kan je eigenlijk nooit de fout in gaan.Fotomuur cadeautip

5. Iets anders dan een bos bloemen

Welke vrouw houd er nou niet van om af en toe eens een mooie bos bloemen te krijgen? Jammer is alleen dat echte bloemen altijd zo snel dood… Ter vervanging van een echte bos bloemen, waar ze maar voor korte duur plezier van heeft, kan je ook gaan voor de nieuwe trend, droogbloemen. Dit is tegenwoordig helemaal in en deze gaan vele malen langer mee dan een echte bos bloemen.

De meeste creatieve vrouwen veranderen hun interieur soms wel 5 keer in de week. Dan is het natuurlijk helemaal leuk als je dit interieur kan combineren met mooie bos droogbloemen waar je lang mee kan doen. Droogbloemetjes.nl is een webshop waar ik zelf erg fan van ben. Zij verkopen super mooie droogbloemen en hebben voor iedere vrouw zit er wel iets tussen wat zij leuk vind.

6. Zelf kaarsen maken

Een kaars geven is altijd leuk en kan ook heel persoonlijk, omdat iedere vrouw wel een geur heeft die zij lekker vindt. Maar hoe leuk is het als je je eigen kaarsen kan maken (ik persoonlijk zou dit echt fantastisch vinden haha).

Er bestaan dus verschillende pakketten waarmee jij je eigen kaarsen kunt maken. Super origineel en zeker voor een creatieve vrouw. Hoe leuk is het als je je eigen gemaakte kaarsen in je woonkamer hebt staan. Op Bol.com vind je verschillende van deze pakketten. Het pakket van Daffie’s is zelf één van mijn favorieten en is ook nog eens gecombineerd met droogbloemen. Een origineel DIY cadeau voor een creatieve vrouw.

7. Tuindecoratie

Een creatieve vrouw is vaak lekker bezig, dingen aan het veranderen, her decoreren of aan het pimpen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen binnen te zijn, ook buiten kan je van alles pimpen en decoreren. Een leuke en creatieve cadeau tip voor de echte buitenvrouw is dan iets leuks voor buiten. Denk aan een mooie slinger met sfeerverlichting, macramé plantenhangers (kan ook als DIY pakket), verschillende bloempotten en bloemzaadjes zijn dan ook een leuk idee om hiermee te combineren.

Zelf ben ik (natuurlijk) erg fan van macramé en hierin zijn ook veel verschillende items voor buiten te vinden. Geef bijvoorbeeld een leuk macramé wandkleed, hangmat, decoratie voor de stoelen of zoals eerder genoemd een mooie planthanger. Hiermee zit je altijd goed en zeker nu met dit mooie weer. 

Veel plezier met het kopen van je creatieve cadeau! Laat ons vooral weten via Instagram of Facebook wat ze er van vond.

x Charlotte

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd

Uitgelichte producten

Bespaar 28%
Bobbiny Macramé Koord | 3 mm - Daily MacraméBobbiny Macramé Koord | 3 mm - Daily Macramé
Bobbiny Bobbiny Macramé Koord | 3 mm
+34
+33
+32
+31
+30
+29
+28
+27
+26
+25
+24
+23
+22
+21
+20
+19
+18
+17
+16
+15
+14
+13
+12
+11
+10
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
AanbiedingsprijsVan €9,99 Normale prijs€13,90
Beoordelingen
Op voorraad