Summer Essentials: Macramé Inspiratie Voor Deze Zomer

Summer Essentials: Macramé Inspiratie Voor Deze Zomer

De zomer is weer begonnen en dat betekend dat alle winterdecoratie weer de kast in kan. Tijd voor de Summer Essentials van 2021. Daily Macramé heeft dit jaar weer een leuke collectie met zomer artikelen die je zeker niet mag missen. Niet alleen op onze website vind je heel veel inspiratie, ook op de Daily Macrame Instagram komen veel creatieve en inspirerende zomer creaties voorbij.

In deze blog zetten we al deze leuke zomer tips, creaties en producten voor je op een rij. Zodat jij je deze zomer niet hoeft te vervelen en je alle Summer Essentials in huis hebt.

Daily Macrame Instagram

Op de Daily Macrame Instagram pagina plaatsen we veel verschillende macramé creaties van artiesten over heel de wereld. Elke maand staat een andere kleur centraal. Op onze pagina is veel inspiratie te vinden voor het maken van een macramé kunstwerk of natuurlijk voor het kopen van een al bestaande creatie. 

spiegel

Bohemian Sfeer

Met de macramé spiegels, ben jij deze zomer on-trend. Deze hippe huisdecoratie geeft een unieke bohemian sfeer aan je tuin of woonkamer. Met deze trend kan je eindeloos combineren. De macramé spiegels zijn te maken/verkrijgen in veel diverse kleuren. Populaire kleuren voor de macramé spiegels zijn voornamelijk beige, wit en bruin. Hiermee creëer je een warme en open sfeer in zowel je woonkamer als in de tuin.

Macrame spiegel

Wil je weten hoe je zo’n mooie macramé spiegel zelf maakt? Bekijk dan even deze video. Voor garen kun je altijd terecht op DailyMacrame.nl.

Zomeroorbellen

Een meisje/vrouw kan natuurlijk niet zonder een mooi paar oorbellen. Iedereen heeft een eigen stijl, maar zo nu en dan moet je de boel een beetje opfleuren en opfrissen. Vooral nu de zomer voor de deur staat en fiber art helemaal in is, mogen we natuurlijk niet achterblijven. Macramé oorbellen geven een verfrissende en creatieve boost aan onze “oude” looks.

Macramé oorbellen zijn op veel verschillende manieren te maken. Niks is te gek en je kan oneindige variaties maken. Kies een mooie kleur garen en ga aan de slag met het creëren van je eigen hippe zomerlook met je nieuwe handgemaakte Summer Essentials.   

 

Er zijn verschillende soorten hangers om een macramé oorbel te maken. Denk aan vierkant, rond, geruit of gewoon alleen een hanger met een klein oogje.

Stokken en Buizen

Een mooi wankleed is niet lelijk. Om je unieke macramé wandkleed die extra summer vibe te geven kan je ervoor kiezen om hem op te hangen. Hier kan je verschillende tools voor gebruiken, je kan een tak uit het bos halen en deze opknappen en hier omheen je wankleed maken. Maar je kan natuurlijk ook stok of buis aanschaffen, zodat je kan kiezen welke kleur goed past bij de plek waar je hem op wilt hangen.

Een macramé wandkleed is erg leuk om buiten in je tuin op te hangen, of in huis natuurlijk. Met een tak geef je een extra touch aan je unieke creatie. Bekijk onze Instagram voor inspiratie en check onze website voor stokken en buizen, mocht je deze niet zelf in huis hebben.

  

Macramé Plantenhangers

Eindelijk is het weer mooi weer in Nederland. We kunnen weer lekker naar buiten om onze tuin aan kant te maken en alle zomer decoratie op te hangen. Dan bedoel ik natuurlijk voornamelijk de macramé decoraties. Deze zijn perfect als aanvulling op je buiten decor en geven een mooie en warme sfeer aan je tuin.

Een leuke zomer tip zijn de macramé plantenhangers. Plantenhangers kun je op heel veel verschillende manieren maken of aanschaffen. Je kan ze natuurlijk altijd zelf maken met een leuk DIY pakket. Ook kan je oneindig variëren in kleuren en dikten van je garen, en kan je ze natuurlijk zo groot of klein maken als de bloempot die je hebt. Op DailyMacrame.nl zijn zowel bloempotten als DIY pakketten voor plantenhangers verkrijgbaar. Bekijk onze Instagram voor inspiratie.

Kom lekker in Zomer Vibe met al deze leuke Summer Essentials. Deel vooral je zomer creaties met ons via Instagram of Facebook en wie weet delen wij deze dan op onze story ;).

 

x Charlotte

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd

Uitgelichte producten

Bespaar 28%
Bobbiny Macramé Koord | 3 mm - Daily MacraméBobbiny Macramé Koord | 3 mm - Daily Macramé
Bobbiny Bobbiny Macramé Koord | 3 mm
+34
+33
+32
+31
+30
+29
+28
+27
+26
+25
+24
+23
+22
+21
+20
+19
+18
+17
+16
+15
+14
+13
+12
+11
+10
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
AanbiedingsprijsVan €9,99 Normale prijs€13,90
Beoordelingen
Op voorraad